Privatumo pranešimą

Spausdinti

Turinys

1 Įvadas ir bendrosios sąlygos

„Unibet“ įsipareigoja saugoti ir gerbti jūsų privatumą bei išlaikyti pasitikėjimą ir tikėjimą mūsų klientais.

Šiame privatumo pranešime paaiškinama, kaip ir kodėl renkama jūsų asmeninė informacija, kodėl renkama ir kaip saugoma.

2 Kas mes esame?

"Unibet" yra "Kindred" prekės ženklas. „Kindred“ yra įtrauktas į „Nasdaq OMX“ Šiaurės šalių biržą Stokholme ir yra vienas didžiausių internetinių lošimų operatorių Europos rinkoje. „Kindred“ buvo įkurta 1997 m. ir turi didelę patirtį internetinių lošimų srityje bei pirmauja taikydama naujoviškus sprendimus, daugiausia dėmesio skiriant klientų apsaugai, skaidrumu bei saugesnei ir patikimai lošėjų aplinkai. Daugiau informacijos rasite www.kindredgroup.com.

„Kindred“ veikia įvairiose rinkose bei jurisdikcijose ir savo portfelyje turi šiuos prekių ženklus: Unibet, Bingo.com, Storspiller, Bohemia Casino, MariaCasino, 32Red, RoxyPalace, Vlad Cazino, iGame, Casinohuone, Pokerihuone, Bingohuone, Kolikkopelit.

 

3 Kaip galima susisiekti su mumis?

Su mumis galite susisiekti įvairiais būdais. 

Jei turite bendrų klausimų, nedvejodami kreipkitės į Klientų aptarnavimo skyrių telefonu, el. paštu ar tiesioginiu pokalbiu – informaciją rasite skyrelyje „Kontaktai“.

Jei turite konkrečių klausimų apie jūsų asmeninę informaciją arba kaip mes ją naudojame, tiesiogiai kreipkitės į duomenų apsaugos pareigūnu el. paštu (DPO.officer@kindredgroup.com).

4 Kokią asmeninę informaciją renkame?

Mes renkame asmeninę informaciją, kai bendraujate su mumis ir naudojatės mūsų paslaugomis. Kartais jūs pateikiate šią informaciją, pavyzdžiui, kai registruojatės pirmą kartą, naudojate mūsų produktus ar susisiekiate su mumis. Kartais informaciją apie jus gauname iš trečiųjų šalių arba viešai prieinamų šaltinių. 

Informacija, kurią pateikiate mums

  • Registruojantis:
  • savo asmens duomenis, pavyzdžiui, vardą, pavardę, el. pašto adresą, pašto adresą, telefono arba mobiliojo telefono numerį, lytį ar gimimo datą;
  • nuotrauką identifikavimui ir adresą patvirtinančius dokumentus (atlikti kruopštų patikrinimą);
  • bankininkystės ir finansinę informaciją (nustatyti lėšų šaltinį, jei tai susiję su sandoriu);
  • jūsų paskyros prisijungimo duomenis, pavyzdžiui, naudotojo vardą ir slaptažodį.
  • Naudojantis „Unibet“ paslaugomis:
  • informaciją apie tai, kaip naudojatės mūsų produktais;
  • informaciją apie naršymą internete „Unibet“ svetainėse, mobiliosiose programėlėse ir kitame „Unibet“ internetiniame turinyje. Daugiau informacijos rasite mūsų naudojamuose „Slapukuose“);
  • informaciją apie visus įrenginius, kuriuos naudojote prisijungti prie mūsų paslaugų (pavyzdžiui, įrenginio modelį, operacinę sistemą, IP adresą, naršyklės tipą, mobiliojo įrenginio identifikatorių);
  • telefono skambučių įrašus – mes galime stebėti arba įrašyti telefoninius pokalbius su jumis. Tai gali būti daroma, siekiant patikrinti, ar tinkamai įvykdėme jūsų nurodymus; spręsti klausimus arba problemas; reguliavimo tikslais; pagerinti teikiamų paslaugų kokybę; mokyti darbuotojus; nustatyti arba užkirsti kelią sukčiavimui ir kitiems nusikaltimams.  

Kiti asmens duomenų šaltiniai

  • Kai teikiame individualias paslaugas, galime naudoti trečiosios šalies apie jus surinktus duomenis, pavyzdžiui, „Twitter“ arba „Facebook“, kad geriau pažintume jus ir pritaikytume jums savo paslaugas.
  • Duomenys, gauti iš mūsų verslo partnerių ir kitų organizacijų, pavyzdžiui, specializuotų bendrovių, teikiančių tikrinimo paslaugas, kredito informacijos agentūrų ir sukčiavimo prevencijos agentūrų.
  • Viešai prieinami šaltiniai, pavyzdžiui, paieška pagal pašto kodą.

Informacija, kuria Jūs pasidalinote ar kitaip paviešinote savo noru, pavyzdžiui, socialinės medijos paskyros.

Informacija apie trečiąsias šalis

Jei pateikiate mums asmeninę informaciją apie kitą asmenį (pavyzdžiui, per „Rekomenduok draugui“ programą), negalite to daryti be jo leidimo. Kai pateikiate informaciją apie kitą asmenį arba kitas asmuo atskleidžia informaciją apie jus, ji gali būti pridėta prie mūsų turimos asmeninės informacijos ir bus naudojama šiame privatumo pranešime aprašytais būdais.

„Unibet“ renkamų asmens duomenų tipų sąrašas nėra baigtinis ir galime prašyti jūsų informacijos, jei „Unibet“ mano, kad tai teisinga ir būtina padaryti.

Specialios duomenų kategorijos

„Unibet“ renkami asmens duomenys gali sudaryti taip vadinamą „specialią duomenų kategoriją“, pavyzdžiui, duomenys atskleidžiantys sveikatos būklę (atsakingas lošimas). 

Esame įdiegę papildomas priemones, kad apsaugotume jūsų slaptus asmens duomenis ir konfidencialumą.

5 Kodėl ir kokiu pagrindu renkame asmens duomenis?

Mes pripažįstame savo klientų tikėjimą ir pasitikėjimą mumis kaip paslaugų teikėju. Atsižvelgiant į tai, „Unibet“ neslepia, kodėl renkame jūsų duomenis. Visų pirma, informacijos apie jus rinkimas yra svarbus, norint suteikti jums reikalingas paslaugas ir produktus. Be to, jūsų duomenys naudojami pritaikyti ir pagerinti jūsų patirtį naudojantis mūsų paslaugomis, ir kartas nuo karto susisiekti su jumis ir pateikti svarbią informaciją. Kai kuriais atvejais turime rinkti ir naudoti informaciją apie jus, kad atitiktume įstatymų reikalavimus. Pagal duomenų apsaugos įstatymą mes taip pat turime nurodyti konkretų teisinį pagrindą, pagal kurį tvarkome jūsų asmeninę informaciją. Skirtingoms duomenų tvarkymo operacijoms taikome skirtingus pagrindus. Žr. daugiau.

A) Pagal sutartį, kai būtina vykdyti sutartį, kurioje esate šalis. Mūsų terminai ir sąlygos, su kuriomis sutikote registruodamiesi, nurodo sutarties sąlygas ir teikiamas paslaugas:

Kad jums būtų prieinamos mūsų paslaugos kaip sutarties dalis

  • teikti lošimų ir lažybų paslaugas, veiklas ar interneto turinį, teikti informaciją apie tai ir nagrinėti jūsų prašymus bei užklausas;
  • „paslaugų aptarnavimo tikslais“, pavyzdžiui, slaptažodžio priminimas, paslaugų pranešimai, pavyzdžiui, interneto svetainės techninė priežiūra, privatumo ir slapukų politika ar naudojimo sąlygų atnaujinimas, informuoti, kad jūsų „Unibet“ paskyra neveikia, ir paklausti, ar vėl norėsite naudoti prieš ją uždarant;
  • įvertinti lažybų riziką: atliekant statymą gali būti naudojama automatinė sistema, siekiant įvertinti su jūsų statymu susijusią riziką, pagal mūsų „Lažybų taisykles“. Šią sistemą naudoja dauguma lažybų operatorių, siekiant jums padėti priimti teisingus ir pagrįstus sprendimus dėl lažybų. Lažybų balai atsižvelgia į jūsų pateiktą informaciją (registracijos metu ir naudojantis mūsų paslaugomis). Jei jūsų statymas buvo atmestas ar apribotas, turite teisę kreiptis į mūsų pardavėjus, kad atliktų mechaninį vertinimą.
  • tvarkyti sandorius

B) Pagal teisėtus interesus. Būtina apdoroti jūsų duomenis žemiau nurodytais tikslais, išskyrus tuos atvejus, kai suinteresuotų asmenų (tokių kaip jūs) interesai, teisės ar laisvės panaikina mūsų interesus. Norint nustatyti, ar galime tvarkyti jūsų duomenis šiuo pagrindu, apsvarstysime keletą veiksnių, pavyzdžiui, kas jums buvo pasakyta tuo metu, kaip pateikėte savo duomenis, kokie jūsų lūkesčiai, susiję su duomenų tvarkymu, duomenų pobūdžiu ir jų tvarkymo poveikiu jums.

Kad būtų pritaikyta individualiems poreikiams

  • pasiūlyti jums tinkamesnes ir pritaikytas paslaugas, pavyzdžiui, mes galime įvertinti jūsų žaidimų istoriją, kad galėtume teikti individualiems poreikiams pritaikytas rekomendacijas ir produktus;
  • jei esate prisijungęs ar sutikote gauti mūsų rinkodaros pasiūlymus, gausite asmenines paslaugas. Jei nenorite gauti šių paslaugų, galite atsisakyti mūsų rinkodaros pasiūlymų ar išjungti individualų pritaikymą susisiekę su mūsų Klientų aptarnavimo skyriumi ar nusiuntę laišką DPO.officer@kindredgroup.com.

Kad galėtume pagerinti savo paslaugas ir produktus

  • suteikti patogiausią interneto naršymo patirtį;
  • analizės ir tyrimų tikslais, kad galėtume pagerinti „Unibet“ siūlomas paslaugas;
  • išbandyti naujas sistemas ir tikrinti esamų sistemų atnaujinimus;
  • vertinti rinkodaros, rinkos tyrimų ir mokymų efektyvumą;
  • atlikti klientų modeliavimą, statistinę ir tendencijų analizę, siekiant plėtoti ir gerinti produktus bei paslaugas.

Kad galėtume susisiekti ir bendrauti su jumis

  • susisiekti su jumis dėl mūsų paslaugų, pavyzdžiui, telefonu, el. paštu, paštu ar per socialinę žiniasklaidą;
  • valdyti reklamą ir konkursus, kuriuose nusprendžiate dalyvauti;
  • pakviesti jus dalyvauti klientų apklausose ir kituose rinkos tyrimuose, kuriuos mūsų vardu atlieka „Unibet“ ir kitos organizacijos, ir juos valdyti (mes atliekame rinkos tyrimus, siekdami tobulinti savo paslaugas, tačiau, jei nenorite, galite nedalyvauti. Jei nurodysite, kad nesusisiektume su jumis rinkos tyrimų tikslais, mes gerbsime jūsų pasirinkimą. Tai neturės įtakos naudojantis mūsų paslaugomis).
  • Atsakyti į klausimus ir skundus.

Kad jūsų lošimas būtų saugesnis ir malonesnis

  • sulaikyti, užkirsti kelią arba nustatyti trečiosios šalies programinės įrangos naudojimą tarpusavio lošimuose;
  • sulaikyti, užkirsti kelią arba nustatyti bet kokias veiklas, vykdomas pažeidžiant „Unibet“ terminus ir sąlygas.

C) Pagal teisinę prievolę, kai būtina laikytis privalomųjų teisinių įsipareigojimų, kurių turime laikytis pagal ES ir vietos įstatymus:

  • nustatyti, kurioje vietoje naudojatės mūsų paslaugomis, kad pagal mūsų licencijos sąlygas nukreiptume jus į tinkamos šalies interneto svetainę;
  • užtikrinti, kad savo paslaugas siūlome reikalavimus atitinkantiems asmenims;
  • nustatyti nusikaltimą, imtis prevencinių priemonių ir patraukti baudžiamojon atsakomybėn;
  • patvirtinti jūsų tapatybę ir nustatyti bet kokio vykdomo sandorio lėšų šaltinį;
  • atlikti tinkamus kovos su sukčiavimu patikrinimus (atliekant paiešką internetu, naudojant trečiosios šalies tapatybės teikėją). Atkreipkite dėmesį, kad tai neturės įtakos jūsų kredito reitingui;
  • vertinti ir valdyti bet kokią galimą riziką ir imtis prevencinių priemonių, susijusių su lažybų problemomis.

D) Gavus jūsų sutikimą

Rinkodaros ir rinkos tyrimai

Mes teiksime jums atitinkamus pasiūlymus ir naujienas apie mūsų  produktus bei paslaugas įvairiais būdais, pavyzdžiui, el. paštu, SMS žinute, telefonu, paštu, per tikslinę reklamą socialinėje žiniasklaidoje, bet tik tuo atveju, jei anksčiau sutikote gauti rinkodaros pranešimus. Registracijos metu klausiame jūsų, ar norite gauti rinkodaros pranešimus. Jūs bet kuriuo metu galite pakeisti rinkodaros pasirinkimus internetu, telefonu ar raštu. Žr. daugiau.

Mes galime naudoti jūsų turimą informaciją, kad rodytume atitinkamą reklamą trečiosios šalies interneto svetainėje (pvz., „Facebook“, „Google“, „Instagram“, „Snapchat“ ir „Twitter“). Jei nenorite matyti mūsų tikslinės reklamos pranešimų, kai kuriose trečiosios šalies interneto svetainėse galite nurodyti, kad ateityje nenorite matyti konkrečių reklamų. Jei norite sustabdyti visas mūsų individualiems poreikiams pritaikytas paslaugas, įskaitant tikslinę reklamą trečiųjų šalių interneto svetainėse, galite kreiptis į mūsų Klientų aptarnavimo skyrių arba nusiųsti el. laišką duomenų apsaugos pareigūnui (DPO.officer@kindredgroup.com ), kad būtų išjungtas individualiems poreikiams pritaikytų paslaugų teikimas.

Mes taip pat norime sužinoti jūsų nuomonę, kad galėtume gerinti savo paslaugas, todėl galime susisiekti su jumis rinkos tyrimų tikslais. Visada galėsite nuspręsti, ar norite dalyvauti mūsų rinkos tyrime.

E) Specialios duomenų kategorijos

Mes tvarkysime duomenis, jei:

  • davėte aiškų sutikimą;
  • būtina, norint vykdyti įsipareigojimus ir naudotis konkrečiomis „Unibet“ arba duomenų subjekto teisėmis užimtumo ir socialinės apsaugos srityse ir laikantis socialinės apsaugos įstatymo;
  • susiję su jūsų viešai paskelbtais asmens duomenimis;
  • būtina teisinių reikalavimų pareiškimui, vykdymui ar apgynimui;
  • būtina dėl svarbių viešųjų interesų, remiantis Europos Sąjungos ar valstybių narių teisės aktais.

6 Slapukai ir panašios technologijos

„Unibet“ interneto svetainėse ir programėlėse slapukai naudojami įvairiais tikslais. 

Slapukus naudojame šiais tikslais:

  1. nustatyti paskyros turėtojo pageidaujamą kalbą, kad ji būtų automatiškai parinkta, kai paskyros turėtojas grįžta į interneto svetainę;
  2. užtikrinti, kad paskyros turėtojo statymai yra susieję su paskyros turėtojo lažybų kuponu ir paskyra;
  3. užtikrinti, kad paskyros turėtojas gauna jam priklausančias premijas;
  4. analizuoti interneto svetainės lankytojų srautą, kad „Unibet“ galėtų atlikti tinkamus patobulinimus.

Daugiau informacijos rasite skyrelyje “Slapukų politika

7 Kada dalijamės jūsų asmenine informacija?

Tačiau, esant tam tikroms aplinkybėms, mes dalijamės jūsų asmeniniais duomenimis su kitomis „Kindred“ grupės įmonėmis ir trečiosiomis šalimis, kurios jums teikia paslaugas mūsų vardu, ir kitomis trečiosiomis šalimis, vykdant mūsų teisinius įsipareigojimus. pateikiame kitus pavyzdžius, kad dalijamės jūsų asmenine informacija: kai sujungiamas arba parduodamas verslas. Net tada, kai dalijamės jūsų asmenine informacija, užtikriname, kad ji bus naudojama tik šiame pranešime nurodytais tikslais. Žr. daugiau.

Su kitomis „Kindred“ grupės įmonėmis

Mes galime dalytis mūsų surinktais jūsų asmeniniais duomenimis su kitomis „Kindred“ grupės įmonėmis šiais tikslais:

  • teikti produktus bei paslaugas ir informuoti jums apie svarbius šių produktų bei paslaugų funkcijų ir veikimo pakeitimus arba patobulinimus;
  • atsakyti į klausimus ir skundus;
  • administruoti pasiūlymus, konkursus ir akcijas;
  • palengvinti saugią prieigą prie internetinių platformų;
  • atnaujinti, sujungti ir patobulinti mūsų registrų tikslumą;
  • vykdyti sandorių analizę;
  • išbandyti naujas sistemas ir tikrinti esamų sistemų atnaujinimus;
  • nustatyti nusikaltimą, imtis prevencinių priemonių ir patraukti baudžiamojon atsakomybėn bei laikytis norminių reikalavimų;
  • vertinti rinkodaros, rinkos tyrimų ir mokymų efektyvumą;
  • atlikti klientų modeliavimą, statistinę ir tendencijų analizę, siekiant plėtoti ir gerinti produktus bei paslaugas.

Su trečiosiomis šalimis

Mes galime dalytis jūsų asmeniniais duomenimis su trečiosiomis šalimis, esant šioms aplinkybėms:

  • kai tai nurodo daryti bet kuri reguliavimo įstaiga ir (arba) pagal teisinę nuostatą, numatytą reglamentuojamame įstatyme;
  • galime pavesti ir įgalioti finansų įstaigą, kurioje paskyros turėtojas turi sąskaitą, atskleisti bet kokią informaciją apie paskyros turėtojo sąskaitą, kurios gali prašyti reguliavimo įstaiga;
  • siekiant nustatyti, pasinaudoti ir apginti savo juridines teises;
  • sukčiavimo nustatymo ir kontrolės tikslais galime perduoti jūsų asmeninius duomenis trečiosioms šalims, įskaitant, bet neapribojant, taip vadinamus adreso patvirtinimo sistemos paslaugų teikėjus, mokėjimo paslaugų teikėjus ir finansų įstaigas. Be to, pasiliekame teisę atskleisti paskyros turėtojo asmeninius duomenis atitinkamoms šalims, jei „Unibet“ turi pagrįstų priežasčių įtarti pažeidimus, susijusius su „Unibet“ paskyra;
  • su paslaugų teikėjais, kad galėtume teikti paslaugas, pavyzdžiui, su bendrovėmis, kurios teikia mums technologines paslaugas, saugo ir sujungia duomenis, tvarko mokėjimus arba internete reklamuoja mūsų produktus bei paslaugas;
  • su nepriklausomais auditoriais, kurie gali atlikti nepriklausomus patikrinimus, sudarančius mūsų akreditacijos dalį;
  • su organizacija, kuriai parduodame ar perleidžiame (arba pradedame derybas dėl pardavimo ar perleidimo) bet kurią savo įmonę , teises ar įsipareigojimus pagal susitarimą, kurį galbūt esame sudarę su jumis. Jei bus vykdomas pardavimas ar perleidimas, organizacija, gaunanti jūsų asmeninius duomenis, gali naudoti jūsų asmeninius duomenis tiems patiems tikslams kaip ir mūsų; arba
  • su kitais mūsų verslo nuosavybės teisių perėmėjais.

8 Ar perduodame jūsų duomenis už EEE ribų?

Mūsų surinkti jūsų asmens duomenys gali būti perduoti ir saugomi už Europos ekonominės erdvės (EEE) ribų. Juos taip pat gali tvarkyti įmonės, veikiančios už EEE ribų, kurios dirba mums arba vienam iš mūsų paslaugų teikėjų. Pavyzdžiui, kompiuterių serveriai, kuriuose yra mūsų interneto svetainė, gali būti už EEE ribų – tai įprasta praktika, nes internetas yra pasaulinė aplinka. Jūsų asmeninė informacija gali būti laikoma tokioje vietoje, kuri taiko kitokį duomenų apsaugos lygį nei EEE, pavyzdžiui, Australija, Serbija, Indija ir JAV. Norėdami užtikrinti jūsų asmeninės informacijos saugumą, kai perkeliama minėtais būdais, mes imsimės visų pagrįstų priemonių, siekiant išlaikyti tinkamą apsaugos lygį, kuris atitinka mūsų politiką.

Bet koks jūsų asmeninės informacijos perkėlimas už EEE ribų bus pagrįstas:

  • sutartinėmis pavyzdinėmis sąlygomis, kurias priėmė Europos komisija ar kita atitinkama duomenų apsaugos institucija; arba
  • Europos komisijos sprendimu dėl adekvatumo, patvirtinančio, kad trečiosios šalys taiko tinkamą jūsų asmeninės informacijos apsaugą; arba
  • privatumo apsauga, kai duomenys perkeliami į JAV (tai yra liudijimas, kuris užtikrina, kad jūsų duomenys tvarkomi tokiu būdu, kuris atitinka griežtus ES reikalavimus); arba
  • jūsų sutikimu ar kitu teisiniu pagrindu, pagal kurį turime teisę perkelti duomenis.

9 Kiek laiko „Unibet“ saugos mano duomenis?

Mes laikysime jūsų duomenis tiek, kiek bus pagrįstai būtina, norint vykdyti minėtus tikslus ir vykdyti mūsų teisinius įsipareigojimus. Kol būsite mūsų klientas, turėsime saugoti jūsų informaciją, kad įvykdytumėme savo teisinius ir sutartinius reikalavimus. Kai nustosite naudotis „Unibet“ paslaugomis, mes dar kurį laiką saugosime jūsų asmeninę informaciją. 

Paprastai, jūsų asmeninė informacija bus saugoma 10 metų po to, kai nustosite naudotis „Unibet“ paslaugomis, pradedant nuo jūsų paskyros uždarymo datos. Pateikiame keletą priežasčių, kodėl saugome informaciją:

  • turime laikytis teisinių įsipareigojimų pagal ES / vietos įstatymus (pavyzdžiui, kovos su pinigų plovimu taisyklių ar licencijavimo taisyklių);
  • norėdami pareikšti arba apginti teisinius reikalavimus (pavyzdžiui, ieškinį dėl aplaidumo), kurie gali būti iškelti mus.

10 Jūsų teisės ir pasirinkimai dėl asmeninės informacijos

Suprantame, kad pagal įstatymus ir tam tikras sąlygas jūs turite keletą teisių, susijusių su jūsų asmenine informacija. Jei norite pasinaudoti šiomis teisėmis, turite kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kurio kontaktai pateikti 3 skyriuje aukščiau. Šios teisės apima teisę susipažinti, ištaisyti ir sunaikinti savo asmeninę informaciją, teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų asmens duomenys, teisę atsiimti sutikimą ir teisę į duomenų perkeliamumą. Jūs taip pat turite teisę teikti skundą duomenų apsaugos institucijai, jei esate susirūpinę, kaip tvarkome jūsų duomenis. Be to, jūs turite tam tikras teises, susijusias su automatinių sprendimų priėmimu ir „profiliavimu“. Daugiau informacijos ir patarimų apie savo teises gausite iš mūsų pagrindinės duomenų apsaugos institucijos IDPC arba jūsų valstybės duomenų apsaugos reguliavimo institucijos. 

Teisė susipažinti ir taisyti informaciją, kurią turime apie jus

Jūs turite teisę prašyti, kad pateiktume jūsų asmeninės informacijos kopiją. Tai vadinama duomenų subjekto prašymu leisti susipažinti su duomenimis. Jūs taip pat turite teisę prašyti, kad būtų atnaujinta arba sunaikinta informacija, jei neteisinga arba pasikeitė nuo to laiko, kai pirmą kartą ją pateikėte mums. Šie prašymai yra nemokami ir juos galite siųsti duomenų apsaugos pareigūnui el. paštu DPO.officer@kindredgroup.com  arba skambinti Klientų aptarnavimo skyriui (žr. 3 skyrių).

Teisė sunaikinti savo asmens duomenis

Kai kuriais atvejais galite prašyti, kad sunaikintume jūsų asmeninę informaciją („teisė būti pamirštam“). Tai apima tuos atvejus, kai:

  • informacijos nereikia tiems tikslams, kuriems ji buvo renkama (kaip paaiškinta mūsų privatumo pranešime;
  • jei anksčiau davėte sutikimą naudoti jūsų informaciją, bet nusprendėte jį atšaukti, ir mes neturime teisinio pagrindo naudoti šiuos duomenis pagal duomenų apsaugos įstatymą;
  • tvarkome jūsų informaciją pagal teisėtus interesus ir negalime įrodyti, kad yra esminis teisins pagrindas toliau tvarkyti šią informaciją;
  • pagal duomenų apsaugos įstatymą neturime teisėto pagrindo tvarkyti jūsų informaciją;
  • duomenys turi būti sunaikinti, laikantis teisinių reikalavimų;

Šiai teisei taikomas privalomo saugojimo laikotarpis pagal ES / vietos įstatymus.

Teisė apriboti duomenų tvarkymą

Jūs turite teisę prašyti mūsų apriboti („blokuoti“ arba „sustabdyti“) jūsų asmens duomenų tvarkymą. Kai tvarkymas apribotas, mes vis dar galime saugoti jūsų informaciją, tačiau toliau nenaudosime. Mes laikome žmonių, kurie paprašė „blokuoti“ jų informacijos tolesnį naudojimą, sąrašus, kad būtų laikomasi šio apribojimo ateityje. Šia teise galite pasinaudoti, kai:

  • užginčijate asmens duomenų teisingumą (kol patikrinsime);
  • duomenų tvarkymas yra neteisėtas ir nesutinkate, kad duomenys būtų ištrinti, o vietoj to prašote apriboti jų naudojimą;
  • mums nebereikia jūsų asmens duomenų, tačiau prašote jų, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus; ir
  • tvarkome jūsų informaciją mūsų teisėtais verslo interesais, bet jūs tam prieštaraujate, kol patikriname priežastis dėl tolesnio duomenų tvarkymo.

Teisė į duomenų perkeliamumą

Jūs turite teisę gauti mums pateiktus asmens duomenis įprastai naudojamu kompiuterio skaitomu formatu. Tai suteikia galimybę gauti ir pakartotinai naudoti savo informaciją saviems tikslams, naudojantis kitomis paslaugomis. Pavyzdžiui, jei nusprendžiate pakeisti paslaugų teikėją, galite lengvai ir saugiai perkelti, kopijuoti arba persiųsti informaciją tarp mūsų IT sistemų ir kitų sistemų, nepažeidžiant jos naudojimo. Tai nėra bendro pobūdžio teisė ir ja galima pasinaudoti tik tuo atveju, kai jūsų informacija tvarkoma:

  • turint jūsų sutikimą arba kai tai būtina vykdant sutartį; ir
  • tik automatizuotomis priemonėmis.

Teisė nesutikti

Atsižvelgiant į konkrečią situaciją, galite nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų asmens duomenys, tai yra:

  • dėl teisėtų verslo interesų (įskaitant profiliavimą); arba
  • rinkos tyrimų ir statistiniais tikslais.

Jūs taip pat turite teisę nesutikti, kad jūsų asmens duomenys būtų naudojami tiesioginės rinkodaros tikslais (įskaitant profiliavimą), pavyzdžiui, gauti mūsų el. laiškus, informuojančius apie kitas „Kindred“ grupės paslaugas, kurios manome, kad bus jums įdomios.

Teisė atsiimti sutikimą

Kai remiamės jūsų sutikimu kaip pagrindu tvarkyti jūsų asmens duomenis, pavyzdžiui, pardavimo ir rinkodaros tikslais (žr. 5D skyrių), jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti sutikimą. Mes visada siekiame, kad jums būtų lengviau atšaukti sutikimą, pasirenkant parinktį „atsisakyti prenumeratos“ visuose pranešime, kuriuos gavote iš mūsų. Jei ne toks atvejis, kreipkitės į mūsų duomenų apsaugos pareigūną 3 skyriuje nurodytais būdais ir pasistengsime kuo greičiau tai ištaisyti.

Teisės, susijusios su automatizuotu sprendimų priėmimu, įskaitant profiliavimą

Kartais naudojame sistemas, kad būtų priimti automatizuoti sprendimai pagal jūsų asmens duomenis. Tai padeda užtikrinti, kad mūsų sprendimai yra greiti, teisingi, veiksmingi ir tinkami, remiantis tuo, ką žinome. Šie automatiniai sprendimai gali turėti įtakos produktams, paslaugoms ar funkcijoms, kurias galime pasiūlyti dabar arba ateityje, arba galimybei naudotis mūsų paslaugomis. Automatizuotų sprendimų priėmimą galime naudoti šiose situacijose:

  • pritaikant produktus ir paslaugas: mes galime priskirti jus panašių klientų grupei (segmentams), kad galėtume daugiau sužinoti ir išanalizuoti jūsų pageidavimus bei poreikius ir pasiūlyti geriau pritaikytą patirtį;
  • nustatant sukčiavimą: mes naudojame jūsų asmens duomenis, kad galėtume nuspręsti ir nustatyti, ar jūsų paskyra naudojama sukčiavimui ar pinigų plovimui. Jei manysime, kad yra sukčiavimo pavojus, galime užblokuoti ar laikinai sustabdyti jūsų paskyrą;
  • sukuriant paskyrą; kai sukuriate paskyrą, mes patikriname, ar jums tinka produktas ir paslauga, remiantis tuo, ką žinome. Mes taip pat patikriname, ar atitinkate sąlygas, reikalingas norint atidaryti paskyrą. Tai gali būti amžiaus, gyvenamosios vietos, tautybės ar finansinės padėties patikrinimas;
  • su statymu susijusios rizikos vertinimas, kaip paaiškinta 5A skyriuje.

Duomenų apsaugos įstatymu siekiama apsaugoti asmenis nuo žalos, kuri gali atsirasti dėl sprendimų priėmimo, įskaitant profiliavimą, be žmogaus įsikišimo. Jūs turite teisę atsisakyti, kad būtų taikomas tik automatizuotu duomenų tvarkymu, įskaitant profiliavimą, grindžiamas sprendimas, dėl kurio kyla teisinės pasekmės arba kuris panašiu būdu daro didelį poveikį.

atkreipkite dėmesį, kad ši teisė netaikoma, kai duomenų tvarkymas yra:

  • būtinas sudarant sutartį su jumis ar ją vykdant; arba
  • leidžiamas pagal įstatymus; arba
  • pagrįstas aiškiu sutikimu.

11 Jūsų duomenų saugumas

„Unibet“ įsipareigoja saugoti mums patikėtus asmens duomenis. Imsimės visų pagrįstų veiksmų, siekdami užtikrinti, kad visa informacija, surinkta per mūsų interneto svetaines yra saugiai laikoma ir atitinka šią politiką ir griežtų duomenų apsaugos standartus. Todėl nustatėme griežtą tvarką ir patikimas technologijas, siekiant apsaugoti jūsų duomenis nuo neteisėtos prieigos ir netinkamo naudojimo. 

Prisijungus visa siunčiama informacija į „Unibet“ interneto svetainę ir iš jos yra užkoduota, naudojant 128 bitų „Secure Socket Layer“ (SSL) technologiją. SSL naudojamą sertifikatą išdavė ir patvirtino „Trustwave“ – spustelėkite ant paveikslėlio dėl išsamesnės informacijos.

Jūsų kredito kortelės duomenys yra užkoduoti ir internetu siunčiami „Unibet“ tik vieną kartą. Tada ši informacija saugoma saugioje „Unibet“ sistemoje. „Unibet“ įsipareigoja saugoti konfidencialią klientų informaciją ir tai patvirtina pagal Mokėjimo kortelių pramonės duomenų apsaugos standartą.

„Unibet“ sistemų ir programų saugumą kelis kartus per metus tikrina trečiųjų šalių saugumo ekspertai. Be to, „Unibet“ yra įdiegusi įsilaužimo nustatymo sistemą, kuri visą laiką stebi tinklo srautą dėl atakų ar įsilaužimo požymių.

„Unibet“ yra specialius sukčiavimo skyrius ir turi pažangias sistemas, skirtos aptikti ir užkirsti kelią įtartinai veiklai bei užtikrinti, kad „Unibet“ interneto svetainė yra saugi lošimų erdvė. Bet kuri paskyra, susijusi su įtartina veikla, bus laikinai sustabdyta ir visapusiškai ištirta. Jei jums, kaip naudotojui, kyla abejonių dėl paskyros veiklos, pavyzdžiui, neatpažįstamų sandorių sandorių istorijoje ar netikėtų pokyčių likutyje, nedelsiant susisiekite su mumis.

12 Skundai

Jei norite pateikti skundą dėl to, kaip tvarkome jūsų asmens duomenis, siųskite mums el. laišką DPO.officer@kindredgroup.com  ir išnagrinėsime jūsų skundą.

Jei esate nepatenkinti mūsų atsakymu arba manote, kad tvarkome jūsų asmens duomenis ne pagal įstatymus, galite pateikti skundą mūsų pagrindinei duomenų apsaugos institucijai - Informacijos ir duomenų apsaugos komisaro biurui (IDAKB) arba savo valstybinei duomenų apsaugos institucijai.

13 Pakeitimai, susiję su „Unibet“ privatumo pranešimu

Laikas nuo laiko galime atnaujinti privatumo pranešimą, kad atspindėtų mūsų darbo pobūdžio pokyčius arba darbo reglamentavimo pakeitimus. Taigi, kiekvieną kartą prieš pateikdami mums savo asmens duomenis, peržiūrėkite privatumo pranešimą. Šiame puslapyje bus rodoma paskutinės peržiūros data. Jei nesutinkate su šiais pakeitimais, nepateikite „Unibet“ savo asmens duomenų ir jokiu būdu nesinaudokite „Unibet“ paslaugomis. Priešingu atveju,  jei toliau tai darysite, bus laikoma, kad sutikote su privatumo pranešimo pakeitimais. Jūs taip pat galite bet kada panaikinti „Unibet“ paskyrą. Jei privatumo pranešimas pakeičiamas iš esmės, pavyzdžiui, kaip norėtume naudoti jūsų asmens duomenis, pateiksime geriau pastebimą pranešimą (apie tam tikrų paslaugų privatumo politikos pasikeitimą informuosime el. paštu).